Väggord...

och väldigt långt ifrån sytt får det bli idag. Men jag känner mig så nöjd med den inredning som jag pysslat med idag så jag bara måste visa upp det här i bloggen. Det är bara barnens hörna jag funderar ikring om det blev för mycket. Jag satte dit den översta texten sist och kanske, kanske skulle jag ha hoppat över den helt. Men det är ju inte svårare än att pilla bort den och kanske placera någon helt annanstans istället. Nå ibland säger en bild mer än ord, och denna gång får ni ju orden med på köpet:


Jag brukar gilla precision, men den här gången har jag satt upp precis all text på fri hand. Och jag är nöjd, nästan löjligt nöjd *skratt*. Gillar kombon av skrivstil och det mer grafiskt stilrena. Ja och här ser ni alltså samtliga tre söner som 1-åringar och minstingen har hemsydd outfit rakt igenom.

Sedan fick makens och min "lovecorner" sig en liten omgång med text också och där är jag rakt igenom nöjd! Blev ganska precis så som jag hade tänkt mig i förväg. Nu är jag bara sugen på att införskaffa en bra silverpenna och skriva på vårat "bröllopsalbum" så som man gjort med makens album från Svensexan. En idé föder en annan *ler* men så länge det blir snyggare så är det ju ingen nackdel.


Jag och maken 20070630. Kände mig vacker som en dag och som synes hade vi bara ögon för varandra ;-) Fotograf Per-Arne Rynning i Katrineholm lyckades i alla fall locka fram våra känslor i bilden. Jag älskar att titta på den här bilden för jag minns verkligen tillbaka till glädjen som den utstrålar.


Glasen på översta hyllan hänger med från inköpet av förlovningsringarna. De har nu 14 dryga år på nacken. Kärlek...


Så här ser "kärlekshörnet" ut i sin helhet. Det man inte ser på bilden är ett bord och tre fotöljer som man kan sitta och läsa i. En liten hörna att må gott i helt enkelt. Ett hörn av värme & kärlek som jag hoppas skall finnas med oss genom hela livet. I nöd och lust...